Плащане и доставка

V. ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА


Чл. 8.

1. Всички цени на Стоките в Уебсайта са крайни, обявени в Български лева, с включено ДДС.
2.  “ЕВРО КОНСУЛТ - ЕК“ ЕООД има правото да променя цените по свое усмотрение, по всяко време без да дължи предварително уведомяване на Потребителите.
3. След финализиране на Поръчка Потребителят следва да заплати цената, която е била посочена в Уебсайта по време на финализиране на поръчката чрез наложен платеж - в момента на доставката.
4. Всички стоки, включително такива в промоция или намаление, се продават и доставят до изчерпване на количествата, като стоките с ограничено количество са изрично отбелязани в Уебсайта.


Чл. 9.

1. Методът на плащане „наложен платеж“ и плащането на дължимите суми се обработват и извършват чрез Пощенски паричен превод, съобразно документ за плащане, издаден от куриера, извършил доставката (в качеството му на лицензиран пощенски оператор, като “Спиди” АД).
В случай че Потребителят е заявил издаване на фактура, последният следва да съхранява издадената разписка за пощенски превод по чл. 9, ал. 1 по-горе, която се връчва от куриера при плащане на поръчката. Разписката за пощенски превод следва да бъде осчетоводена като касов бон, прикрепен към издадената от „ЕВРО КОНСУЛТ - ЕК“ ЕООД фактура.
2. Срокът за доставка на куриерската пратка до посочения от Потребителя адрес е от 1 до 3 работни дни. 
3. За Стоки, чиято наличност е изчерпана или при възникнал проблем с доставката Дружеството уведомява изрично Потребителя, като му предлага срок и възможности за изпълнението на поръчката и доставката й.
Таксите за доставка, които „ЕВРО КОНСУЛТ - ЕК“ ЕООД определя за всяка една поръчка, направена през Уебсайта са, както следва:
     А. Цената на доставката е около 5 лева за цяла България до вратата на клиента или до офис на СПИДИ.
     Б. При поръчка над 90 лева доставката е БЕЗПЛАТНА.
     В. Доставката се извършва чрез куриерските услуги на СПИДИ до вратата на клиента или до офис на  СПИДИ от 09:00 часа до 17:00 часа през делничните дни и до 14:00 часа в събота. Поръчка можете да направите по всяко време на денонощието и годината, но доставки НЕ се извършват в неделя или официалните празници.
     Г. При желание на клиента доставката да бъде доставена до конкретен офис на спедиторска фирма, моля добавете коментар при правене на поръчка до кой офис искате да бъде получена.
Срокът за доставка е от 1 до 3 работни дни след изпращане на поръчката, в зависимост от населеното място.
    Д. Поръчката Ви се обработва и изпраща в рамките на 24 часа от понеделник до петък. При поръчка, направена след 16:00 часа, тя обикновено се обработва на следващия работен ден.
След обработване на поръчката Ви, ще бъдете уведомени по телефон или е-мейл за точната дата на доставката.
4. „ЕВРО КОНСУЛТ - ЕК“ ЕООД си запазва правото да прави промени в таксата за доставка според измененията в цените на куриерските услуги. Такса за доставка се начислява към всяка поръчка.
5. Определените цени за доставка са видни и в потребителската кошница преди финализиране на поръчката от Потребителя.